Touch Hockey: FS5

Touch Hockey: FS5 Free 4.3.1

Speel airhockey tegen je vrienden via WiFi of Bluetooth

VOOR

  • Razendsnelle actie
  • Wijzig aantal punten, goalgrootte, etc.
  • Speel tegen vrienden via Bluetooth of WiFi

TEGEN

  • Vrij buggy
  • Haperingen in multiplayer modus
  • Replay niet doorspoelbaar
  • Hinderlijke reclame

Goed
7

Met het gratis Touch Hockey: FS5 speel je bloedstollende potjes airhockey op je iPhone, iPod Touch of iPad. Je speelt niet alleen tegen de computer, maar ook tegen je vrienden via WiFi of Bluetooth. Zo transformeer je je iDevice eventjes tot een draagbare speelhal.

De meeste jongetjes die een speelhal binnenlopen, rennen meteen af op de racegames of de shoot 'em ups. Bij ondergetekende doet echter maar één spel het hart op hol jagen: airhockey. Gewapend met een pod - een soort nylon handgreep - stoot je de zwevende puck zo geniepig mogelijk naar het doel van je tegenstander. De titanenstrijden zijn vaak zo intens dat ze vriendschappen bijkans doen eindigen. Klinken deze taferelen je bekend in de oren, dan is Touch Hockey: FS5 misschien wat voor jou.

In Touch Hockey: FS5 bestuur je de pod met je wijsvinger. Tegen de computer is het al leuk, maar de pret begint pas helemaal wanneer je een wedstrijdje speelt tegen een vriend(in). Net als in 't echt ligt een steenhard afgevuurde puck voor je het weet in eigen doel. Helaas is Touch Hockey: FS5 vrij buggy. Zo zit de schijf geregeld onbedoeld 'vast' onder je pod. In de multiplayer modus krijg je daarnaast met veel haperingen te maken. Ook is er geen pauzeknop en zijn de reclames in de gratis versie wel erg hinderlijk.

Touch Hockey: FS5 is een vermakelijke doch gebrekkige 'schuifhockey' game. Concurrent Glow Hockey is véél minder buggy en schotelt ook betere geluids- en lichteffecten voor. Touch Hockey: FS5 biedt echter meer speelplezier door de multiplayer modus, waarin je het tegen je vrienden opneemt.

Meeste downloads Sportspellen voor Iphone

Meer
Touch Hockey: FS5

Download

Touch Hockey: FS5 Free 4.3.1

Beoordelingen about Touch Hockey: FS5